h1

Andreas Carlgren till Göteborg

april 8, 2010

Innan påsken fick vi förfrågan om vi kunde arrangera två timmars möte med miljöministern, så att han kan träffa det Västsvenska näringslivet, få några goda exempel och resa hem med nya tankar och idéer. Det kommer vi att göra mellan kl 14 och 16 den 14 april. Anmäl er på hemsidan, det finns bara ett 20 tal platser kvar. Detta är ett bra exempel på hur jag vill att vi skall arbeta politiskt. Statsråden kontaktar oss och vi hjälper Västsvenska förtag att visa upp sig och få kontakter. Det är medlemsnytta!

Fick reda på att jag har blivit nominerad till styrelsen i Svevia, det staliga bolaget som tidigare var en Vägverket Produktion. Om jag blir vald på årsmötet den 22 april så ska det bli mycket spännande. Skrev mitt ex-jobb om väginfrastruktur 1985, så det känns som om cirkeln är sluten! Detr blir dessutom en ”pinne” till i statistiken av Västsvenskar i statliga bolagsstyrelser. Har hört att det blivit några fler, vi återkommer med en fullständig uppdatering senare i år. Dock ska man se det arbetet på lite sikt.

Idag hade vi möte om Almedalen. Vi är på väg att få ett rekordprogram, just nu är vi uppe i 15 egna seminarier under fyra dagar. Duktig projektledare och duktiga medarbetare är hemligheten, tillsammans med rutin, som bygger på flera års deltagande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: