h1

Tack för ert engagemang!

september 8, 2011

Idag slog jag rekord i antalet besökare på bloggen! Inte riktigt i Blondin-Bella klass, men jag tycker det är mycket inspirerande att ha ca 2500 läsare en enskild dag. Det visar att den kommunala servicen är viktig och engagerar. Känns helrätt att Handelskammaren beslutat att engagera oss i dessa viktiga frågor.

Jag hoppas att ni alla kommer till Handelskammardagarna 13 och 14 oktober! Då ska vi manifestera näringslivets styrka, mingla och få inspiration av duktiga entreprenörer, företagsledare, akademi och politiker. Vi har laddat med drygt 30 olika programpunkter, hur mycket du själv deltar på är fritt. Möjligheterna finns, men jag gissar att många vill lyssna till Petter Stordalen, Leif Johansson och Pam Fredman. Anmäl er på www.handelskammaren.net

Idag var det första mötet i Göteborgs integrationsråd. Spännande att vi har fått förtroendet och förutsättningen är att vi får genomslag för de synpunkter som vi framför. Gruppen har en bra sammansättning och integrationsfrågan är viktig för en stads och regions utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: