h1

Tidningen Faktum och Västsverige

september 23, 2011

Inleder dagen med möte tillsammans med beslutande personer från stora delar av Västsverige. Vi var inbjudna i ett ”beslutande” möte för varumärket och namnet för det territorie där vi bor.  Förslaget som gruppen har arbetat fram är att vår region kallas Västsverige! Värdeordet föreslås vara progressiv! Det sammanfattar mycket av det tänk som vi har i vår region, uppåt framåt! Fötr att förstå skillnaden framförs Dalarnas värdeord mer kopplat till det förgångna. Vi ska se in i framtiden och våga! Kul om man vågar satsa vidare från VGR och övriga instanser. Från Handelskammaren så känns förslaget helt rätt, vi har redan gått igenom den processen!

Imorgon är det dags för  att sälja tidningen Faktum. Enligt GT ska jag stå vid NK mellan 11,00 och 13,00. Kul och spännande aktivitet. Det är inte för inte som jag vill sälja fler än den riktiga kändisen Janne Josefsson, som skall stå vid Landala Torg. Totalt är det 15 Göteborgsprofiler som skall hjälpa till och sälja tidningen. Jag och Tomas Brunegård, koncernchef för Stampen koncenren, är de enda från näringslivet! Kom gärna och köp ett ex, hornen växer ut och målsättningen är MÅNGA sålda ex!

2 kommentarer

 1. Tack för en strålande insats. Vilken energi på Korsgatan i lördags!
  http://bambuser.com/v/1994466

  Grattis till fjärdeplatsen.
  /Tidningen Faktums medarbetare


 2. Tack!

  Eftersom jag är tävlingsmänniska så svider det lite att hamna utanför ”pallen”! Hade gett mig på att vara först, men får böja mig och lyfta på hatten för de tre som kom på prispallen.

  Det var roligt och samtidigt något beklämmande då jag stod på en plats som passerades av många tusen personer. ”Endast” 55 köpte under de två timmar jag stod där. En spaning från min sida är att det var en klar majoritet för kvinnor mellan 40-60 år som köpte. I princip ingen under 30, ingen med invandrarbakgrund, ingen över 60 och väldigt få män!!

  Hade varit intressant att analysera!

  Grattis Janne!

  JohanKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: