h1

Reach Out når ut idag!

november 16, 2010

Vårt 2:a nummer av Reach Out

Vårt andranummer av tidningen Reach Out kom ut idag. Kul med vår tidning, som bl a ska ta upp positiva nyheter, något som media vanligtvis inte gör Tanken är att tidningen skall komma ut med 4 nummer under jubileumsåret 2011. Det är Rabbalshede Krafts vd Tomas Linnard som pryder omslaget detta nummer. Som för övrigt handlar en hel del om vindkraft. Vi har även en intervju med Sveriges ”längsta” vd, Henry Jarlsson, han har varit vd för Kinnarps sedan 1973!!!

Jag hade ett mycket intresant möte med Patrik Andersson idag. Patrik är sedan ett halvår tillbaka vd för BRG (Business Region Göteborg), Göteborgs näringslivsenhet. Det är en organisation som vi ska samarbeta mera med i framtiden då vi i mångt om mycket har samma målsättning, att gynna företagandet. Dock kan Patrik inte vara en pådrivare mot politiken, på samma sätt som handelskammaren. Patrik har sunda tankar mm så jag ser inga hinder till ett bredare samarbete. Det gäller även med Göteborg & Co, som även de har en ny vd.

Imorgon är det stor galaföreställning då Göteborgs Stads pris för hållbar utveckling skall delas ut för 11:e gången. Det ska bli en mycket spännande dag, då jag sitter i prisjuryn och har varit delaktig i vilka som får dela på årets pris. Jag inleder morgondagen genom att äta frukost med pristagarna och övriga juryledamöter.

Lämna en kommentar