h1

MQ imponerar och 800 anmälda till after work!

oktober 7, 2011

Idag släppte MQ sitt resultat, som var bättre än väntat. Man ökar omsättningen med 2,2 % sista kvartalet då branschen totalt gick ner 5%, det är starkt! Catarna Olvenmark, CSR och HR chef på MQ är med i vårt visionsråd som hade möte imorse. Hon berättar att MQ har flera åtgärder kvar som ytterligare kommer stärka företaget. Jätteroligt med positiva Västsvenska rapporter, speciellt från företag inom konsumentproduktområdet.

UITP konferens

Jag deltar på en internationell konferens för kollektivtrafikbraschen, UITPs årliga konferens, som detta året var i Göteborg. Höll ett anförande där jag försökte provocera lite. Jämförde kollektivtrafiken med ett restaurangbesök. Utnämnde kollektivtrafikens kunder till de mest ”misshandlade” kunderna, som får stå ut med mycket, men ändå återkommer de!!! Det skulle aldrig fungera för andra tjänstesäljande företag.

Får informationen att vi nu har passerat 800 anmälda till torsdagens after work på Handelskammardagarna!!! Där lär det finnas stora möjligheter till mingel. Passa på att anmäl er om ni inte redan gjort det. www.handelskammaren.net är adressen!

Juholt ska jag träffa om någon vecka, men han verkar ha fullt upp med andra saker just nu! Kanske inte önskeläget för socialdemokraterna, som behöver positiv media……

Lämna en kommentar